Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович не виключає, що євроінтеграцію України можуть поставити «на паузу»

Президент України Віктор Янукович не виключає, що євроінтеграція України може бути «поставлена на паузу». Про це він сказав на спільній прес-конференції з Президентом Литви Далею Ґрібаускайте.

Глава держави наголосив, що на сьогодні практично завершено переговори щодо підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом і залишилося ухвалити лише політичне рішення, зокрема, підписати, а потім ратифікувати цю угоду парламентами країн-членів ЄС, повідомляє Радіо Свобода.

Президент не зміг сказати, як проходитиме цей процес. «Ми бачимо, що є політики і є країни, які вважають, що Україна ще не досягла тих критеріїв, які висуваються нашій країні», – зазначив Віктор Янукович.

За словами Президента, ймовірно доведеться зробити паузу, як це вже було у питанні євроінтеграції України. «Це можна зробити і зараз», – сказав він.

Водночас Віктор Янукович наголосив, що процес євроінтеграції загалом для України не буде припинено, оскільки у країні продовжуються реформи. Глава держави також вкотре додав, що для України є дуже важливою фіксація в угоді про асоціацію перспективи членства у ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ