Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Янукович починає інтеграцію з Росією

Президенти України і РФ - Віктор Янукович і Дмитро Медведєв - домовилися про створення групи високого рівня з питань інтеграційної взаємодії.

"Переконаний, що цей орган стане ефективним інструментом щодо втілення в життя спільних стратегічних проектів і вироблення нових ініціатив економічного співробітництва", - зазначив президент України.

За словами Януковича, під час майже тригодинних переговорів з Медведєвим вони обговорили практично весь спектр питань двостороннього співробітництва. Зокрема, питання енергетики, у тому числі атомної, співпрацю у сфері судно-і авіабудування, освоєння космосу.

Характеризуючи рівень двосторонніх відносин з Росією, Янукович зазначив, що вони наповнюються все більш конкретним змістом, а ті сім документів, які будуть підписані за результатами засідання міждержавної комісії, відкриють нові можливості для розширення співпраці. Президент України повідомив, що за останні 9 місяців рівень товарообігу між двома країнами досяг 29 мільярдів доларів. "Ми прагнемо до 40 мільярдів", - підкреслив він, передають Подробности.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ