Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Янукович привітав Блохіна з 60-річчям

Президент України Віктор Янукович у телефонній розмові привітав головного тренера Національної збірної України з футболу Олега Блохіна з 60-річним ювілеєм, повідомляє прес-служба глави держави.

Віктор Янукович наголосив, що професіоналізм Олега Блохіна, його блискучий талант футболіста і тренера високо цінують українські вболівальники. «Ви подарували багато незабутніх моментів усім шанувальникам футболу - спочатку своєю грою, потім - здобутками ваших вихованців», - сказав Президент.

Глава держави звернув окрему увагу на авторитет, яким користується Олег Блохін у міжнародної спортивної спільноти. Віктор Янукович також відзначив внесок видатного спортсмена у розвиток українського футболу. «Ви, без перебільшення, є однією зі знакових постатей нашого футболу. Ваш життєвий шлях та спортивні здобутки й сьогодні надихають молодих людей іти у цей вид спорту і працювати на майбутні перемоги», - сказав він.

Президент висловив переконання, що Україна і світ ще стануть свідками нових яскравих тренерських здобутків Олега Блохіна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ