Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович привітав переможців виборів

Я очікую від нової Верховної Ради співпраці у напрямку модернізації, економічного розвитку та демократичних перетворень нашої держави. Про це йдеться у зверненні Президента Віктора Януковича до українського народу, повідомляє прес-служба глави держави.

"Шановні співвітчизники!

В Україні відбулися парламентські вибори. Наша країна ще раз підтвердила свою відданість демократичним стандартам розвитку.

Дякую всім, хто проявив свою громадянську позицію і проголосував за майбутнє нашої держави. Також вдячний тим, хто організував проведення голосування та забезпечив правопорядок.

Хочу окремо подякувати міжнародним спостерігачам, які допомагають нашій країні просуватися шляхом демократичних змін. Усі недоліки, які були зафіксовані, мають бути виправлені на рівні виборчого законодавства. Ми повинні не допустити їх повторення у майбутньому.

Вітаю переможців парламентських перегонів, які отримали мандат довіри від Українського народу. Тепер ви маєте гідно працювати, аби виправдати сподівання своїх виборців.

Я очікую від нової Верховної Ради співпраці у напрямку модернізації, економічного розвитку та демократичних перетворень нашої держави. Парламент повинен невідкладно перейти від виборчої риторики до робочого процесу і швидко сформувати свої робочі структури. У першу чергу депутати мають розглянути низку невідкладних законопроектів, на які вже давно чекає суспільство.

Я закликаю новообрану Верховну Раду до конструктивної та продуктивної співпраці заради успішного майбутнього країни. Адже наша спільна мета - працювати в інтересах держави та людей", - зазначено у зверненні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ