Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Янукович привітав студентів зі святом

Президент України Віктор Янукович привітав студентів вищих навчальних закладів України з нагоди Міжнародного дня студенті і побажав, щоб відчуття радості студентських років залишалося з ними надовго. Про це повідомляє прес-служба глави держави. Президент у своєму привітанні зазначив, що «студентські роки − найкращий період життя, сповнений незабутніх моментів та яскравих вражень».

«Студентська молодь вирізняється творчим мисленням, безкомпромісністю, небайдужою життєвою позицією та здоровим максималізмом, залишаючись завзятою і прогресивною частиною суспільства, для якої немає нічого недосяжного», - наголосив глава держави.

Також Віктор Янукович доручив уряду вжити низку заходів для вирішення актуальних питань студентської молоді та підвищення ролі студентів у розбудові демократичного громадянського суспільства.

Зокрема, Кабінет міністрів має з урахуванням сучасних потреб переглянути розміри академічних стипендій та встановити обґрунтовану різницю між звичайною академічною стипендією та її підвищеним розміром.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ