Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович розповів, на що витрачатиме гроші МФВ

„Світ уже готується до життя в посткризовий період. А уряд України не лише не має посткризової стратегії. Так і не була представлена антикризова програма. Україна зайшла в глухий кут. Влада неспроможна її звідти вивести. Тому як кандидат в Президенти я запропонував мою стратегію посткризового розвитку. Я зараз готуюсь до вирішення цього питання,” - сказав Віктор Янукович під час зустрічі з журналістами у Києві. Передає прес-служба ПР.

Крім цього, Віктор Янукович має намір відновити співробітництво з МВФ на прозорій основі. Про це він сказав, відповідаючи на запитання, як він оцінює призупинення МВФ співпраці з Україною.

„Ця влада обанкротила країну. Ми попереджали, що виконання угод з МВФ буде провалено через непрозорість дій уряду України, через те, що уряд замість того, щоб використовувати гроші МВФ на розвиток виробництва, просто прикриває цими запозиченнями бюджетні дірки і використовує гроші МВФ для піар-акцій Тимошенко. Я викоріню подібну практику. Ми відновимо відносини з МВФ. Але на прозорій, взаємовигідній основі. Ми будемо використовувати зовнішні запозичення на відродження економіки і промислового виробництва, на відновлення та створення робочих місць,” – сказав Віктор Янукович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ