Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович сподівається, що офіційні результати виборів оприлюднять до кінця тижня

Президент України Віктор Янукович сподівається, що офіційні результати голосування на виборах до Верховної Ради будуть оприлюднені до кінця тижня. Про це він сказав під час спілкування з журналістами в Нікосії. Про це повідомила прес-служба глави держави.

«Я сподіваюся, до кінця цього тижня ЦВК разом з окружними виборчими комісіями завершать підрахунок голосів, і вони офіційно оголосять результати цих виборів», - сказав Віктор Янукович.

Говорячи про проблеми, які виникли під час підрахунку голосів на окремих дільницях у мажоритарних округах, Глава держави зазначив, що найближчим часом свою оцінку цьому з точки зору дотримання чинного законодавства має дати у тому числі й Генеральна прокуратура. «І нам треба буде подивитися - я вважаю, вже в новому парламенті, з новообраними депутатами, що треба буде виправити в законі про вибори, щоб у подальшому, на будь-яких виборах, уникнути тих питань, які виникли», - наголосив Президент.

Водночас Віктор Янукович нагадав, що на сьогодні є підтримане парламентом рішення ЦВК щодо проведення перевиборів у п’яти округах. Таким чином, зазначив він, зараз склад Верховної Ради буде сформований із 445 депутатів - без урахування п’яти округів. «Тобто Верховна Рада може починати працювати», - резюмував Глава держави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ