Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Янукович: Україна є надійним партнером МВФ

Україна є надійним партнером МВФ, своєчасно повертає позики та налаштована на подальшу ефективну і взаємовигідну співпрацю з Фондом. На цьому Президент України Віктор Янукович наголосив в інтерв’ю кіпрській газеті «Філелефтерос», повідомляє прес-служба глави держави.

«Співпраця з МВФ є одним із пріоритетів діяльності української влади», - зазначив Глава держави.

За його словами, співробітництво з МВФ є позитивним сигналом для іноземних інвесторів та свідченням того, що економічна політика країни спрямована на створення сприятливого клімату для бізнесу.

Віктор Янукович наголосив, що співпраця з Фондом дозволяє Україні отримувати кредитні ресурси для заходів, спрямованих на забезпечення фінансової стабільності в державі. «Кошти, що надаються МВФ, є значно дешевшими, на відміну від фінансових ресурсів, які пропонуються на ринках», - сказав Президент.

Він додав, що кредитування супроводжується виконанням Україною заходів із реформування економіки, спрямованих на стабілізацію державних фінансів шляхом поступового скорочення дефіциту бюджету та забезпечення збалансованості Пенсійного фонду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ