Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович взяв участь в урочистостях з нагоди 80-ї річниці «Запоріжсталі»

Президент України Віктор Янукович взяв участь в урочистих заходах з нагоди 80-ї річниці металургійного комбінату «Запоріжсталь», повідомила прес-служба глави держави.

«Український металургійний комплекс - це фундамент економічної потужності нашої країни, основа її конкурентного потенціалу. А «Запоріжсталь» - це найважливіша ланка та один із флагманів чорної металургії України», - зауважив Глава держави.

За словами Віктора Януковича, це підприємство сьогодні, як і багато років тому, відіграє значну роль у житті країни, входить до п'ятірки найбільших підприємств держави.

«Стабільна робота «Запоріжсталі» - це стійке надходження в Україну валютної виручки, це надійне джерело доходів Державного бюджету. Все разом це допомагає підвищувати рівень життя наших громадян, рівень їхнього соціального захисту», - сказав Президент, додавши, що підприємство продовжує рости й розвиватися не тільки за обсягами та якістю продукції, а й за рівнем заробітної плати працівників.

Глава держави назвав досягненням усього колективу заводу масштабну модернізацію і введення в 2013 році в дію комплексу нового обладнання. «Це дуже важливо, оскільки останніми роками конкуренція на світовому ринку металопродукції стає дедалі жорсткішою, і я впевнений, вона і далі посилюватиметься», - зазначив Віктор Янукович.

Під час урочистих заходів Президент вручив державні нагороди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ