Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Янукович забув про 54 телефонні розмови з Медведчуком під час Майдану

Екс-президент України, утікач Віктор Янукович заявив, що не пам’ятає про 54 телефонних дзвінки Віктору Медведчуку, який є кумом президента Росії Путіна. Про це сьогодні, 28 листопада, він заявив під час його відеодопиту відповідаючи на запитання прокурора, передає кореспондент Гал-інфо.

На запитання, які у Януковича були контакти з Медведчуком під час Майдану, екс-президент заявив, що жодних.

«У мене були дуже обмежені стосунки. Ми з ним зустрічалися, якщо він бував на заходах, які проводились. Особистих стосунків у нас із ним не було. Я пам’ятаю, дуже-дуже були обмежені ці стосунки. Не було необхідності зустрічатись», - сказав Янукович.

Натомість прокурор заявив, що обвинувачення отримало тимчасовий доступ до телефонних розмов Януковича. В результаті цього виявлено  щонайменше 54 телефонних контактів з Медведчуком впродовж грудня 2013 – лютого 2014 року.

«Я такого не пам’ятаю, щоб у мене були такі численні контакти з будь-якою людиною. У мене не було стільки часу. Якщо була одна розмова, то, можливо, вона була», - змінив свідчення Янукович.

Натомість прокурор наголосив, що в час розстрілів на вул. Інститутській  з особистого телефону Януковича було зроблено 3 дзвінка російському абоненту.

«Особистих телефонів у мене не було. Можливо, це говорили помічники», - сказав Янукович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ