Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Янукович закликав новообрану місцеву владу працювати на Україну

Місцеві вибори в Україні завершилися. Я вітаю усіх учасників виборчого процесу, як кандидатів, так і виборців. Хочу подякувати українським та міжнародним спостерігачам за увагу та поради. Ваші зусилля допомагають нам будувати демократичну країну, – йдеться у зверненні Президента України Віктора Януковича, яке поширила прес-служба глави держави.

«На виборах люди обрали як досвідчених керівників, так і нові обличчя. Цей сплав досвіду й ініціативи стимулюватиме розвиток місцевого самоврядування в Україні.

Запровадження одномандатних округів дало можливість обирати лідерів, які знають місцеві проблеми і зможуть допомогти у їх вирішенні.

Я визнаю, що вибори мали технічні недоліки та були складними.

Було зареєстровано велику кількість кандидатів на виборчі посади всіх рівнів. Було непросто організувати процес підрахунку голосів одразу кількох видів бюлетенів.

Я вже доручив почати роботу над змінами нашого виборчого законодавства. Ми будемо співпрацювати з міжнародною спільнотою та кращими українськими експертами у цій галузі.

Моя мета – мати ефективне та прозоре виборче законодавство. У ньому мають бути врегульовані усі питання виборчого процесу, незалежно від того, яку владу будуть обирати – центральну чи місцеву.

 Шановні громадяни України!

Зараз настав час для усіх обраних посадовців - від депутатів парламенту до представників місцевих рад, відкинути непорозуміння та почати працювати разом.

Я закликаю усіх відкласти вузькопартійні інтереси та зосередитися на спільній роботі в ім’я народу України», – йдеться у зверненні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ