Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Януковича не чекають на з'їзді «Єдиної Росії»

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович не приїде на з'їзд «Єдиної Росії», який пройде в ці вихідні в Санкт-Петербурзі. Як повідомляє «Росбалт», про це повідомив депутат Верховної Ради, член комітету у закордонних справах Тарас Чорновіл, посилаючись на власні джерела.

Зокрема, коментуючи зустріч прем'єрів України і РФ Юлії Тимошенко і Володимира Путіна, Чорновіл: «Основна жертва - це Янукович. Я думаю, що тепер у нього почнуться серйозні проблеми. Як відомо, планується з'їзд «Єдиної Росії» і, за моєю інформацією, там Януковича вже не буде».

Член фракції «Єдиної Росії» у Держдумі, політолог Сергій Марков також не виключає, що на з'їзді ЄР Януковича дійсно не буде, але виключно через його завантаженості передвиборчою кампанією.

«Запрошення Віктору Федоровичу як лідеру партнерської партії було направлено. Якщо він не зможе приїхати, то, напевно, Партію регіонів буде представляти Микола Азаров», - заявив Марков.

Своєю чергою перший заступник голови фракції ПР Олександр Єфремов повідомив, що не володіє інформацією з цього питання.

Нагадаємо, що «Єдина Росія» є організатором медіафоруму з 2005 року. ХI з'їзд партії «Єдина Росія» відкривається 21 листопада у виставковому комплексі «Ленекспо». На з'їзді буде розглянуто звіт про роботу «Єдиної Росії» щодо партійних проектів, внесено поправки в статут. Тут також обговорять проект нового програмного документа партії і відбудеться переобрання в вищу раду.

З основною доповіддю виступить прем'єр-міністр РФ Володимир Путін.

У роботі з'їзду візьмуть участь більше як 600 делегатів і понад 2 тис. гостей. Серед них члени Ради Федерації і депутати Державної Думи ФС РФ, представники федеральних органів влади, голови суб'єктів РФ, зарубіжні експерти, видатні громадські діячі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ