Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Януковичу готують премію з біології

Заявою про те, що в західних областях України скоро з‘являться динозаври, бо там начебто усе завалено сміттям, кандидат у Президенти Віктор Янукович довів, що він не тільки «проффесор» у галузі економіки, а й особа, яка щонайменше може розраховувати на Нобелівську премію з біології. Про це сьогодні заявив депутат від «Народної самооборони» Юрій Гримчак.

«Як відомо, до сьогоднішнього дня переважна більшість учених вважала, що проблемою вимирання динозаврів було погіршення екологічної ситуації разом зі зміною кліматичних умов. Лідер же «регіоналів», виявляється, пропонує абсолютно протилежну теорію!», - підкреслив політик.

Проте, на думку Ю.Гримчака, В.Януковичу «варто переживати не за проблеми з вивозом сміття, які і справді наприкінці літа були у Тернополі, а про ті наслідки соціального популізму, до котрих  може призвести економічно немотивоване збільшення розмірів мінімальної зарплатні та прожиткового мінімуму».

«Краще б він чесно відповів своїм виборцям, скільки з них уже найближчими тижнями опиняться на вулиці, якщо роботодавців змусять на вимогу закону про нові соціальні стандарти при наявних фондах заробітної плати збільшити навантаження на них, тобто збільшити їхній розмір», - сказав Юрій Гримчак.
«А це сьогодні майже неможливо, бо підприємства не мають відповідних прибутків», - резюмував народний депутат.

Фото з 2000.net.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ