Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Японія планує надати МВС додаткову допомогу для проведення реформ

Японія планує надати МВС додаткову допомогу для проведення реформ. Про це, як повідомили в Департаменті комунікації МВС України, заявив Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Шіґекі Сумі.

За його словами, Уряд Японії має можливості підтримки курсу реформ МВС. Зокрема, мова іде про нову фінансову та технічну допомогу. Під час зустрічі сторони також обговорили результати та перспективи двостороннього співробітництва між МВС України та Японією.

«Уряд Японії завжди шукає нові можливості підтримки України на шляху проведення таких необхідних для її народу змін», - зазначив Посол Шіґекі Сумі.

Сторони також обговорили війскові дії на Сході України та домовились здійснити туди спільну робочу поїздку та відвідати поліцейські підрозділи. Глава МВС відзначив, що міністерство не допускає провокацій у країні та жорстко реагує на спроби дестабілізації ситуації. 

«Сьогодні Україна має дуже великі виклики. Один із них - це масштабна гібридна війна проти України, яку веде Російська Федерація. Україна знаходиться на першій лінії оборони східного кордону Європи. Тому ми дуже зацікавлені у підтримці та подальших проектах. Ми цінуємо, що у нас є чітке взаєморозуміння та сподіваємося на подальшу співпрацю», - зазначив Арсен Аваков.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ