Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Японська бізнес-місія вивчатиме інвестиційні можливості Львівщини

16-17 березня у Львові перебуватиме бізнес-делегація з Японії. До її складу увійдуть представники 21 компанії, зацікавленні в ознайомленні з інвестиційним потенціалом та бізнес-середовищем України. Це перша бізнес-місія такого масштабу за весь час дипломатичних відносин між нашими країнами, повідомили організатори.

Домовленість про візит японської бізнес-місії до України було укладено в минулому листопаді під час круглого столу в Токіо, організованого Японською організацією зовнішньої торгівлі «ДЖЕТРО». Там українська сторона представила Офіс з просування експорту України та Офіс залучення і підтримки інвестицій UkraineInvest як ключових українських партнерів в рамках концепції «one-stop-shop» для сприяння розвитку ділових контактів та інвестиційного співробітництва між обома країнами.

У складі бізнес-місії Україну відвідають, зокрема, представники IIJ Europe Limited (перший японський інтернет-провайдер, лідер в галузі хмарних технологій), Marubeni Corporation (перша японська компанія, яка почала імпортувати в Японію українське зерно), однієї з найбільших японських корпорацій Sumitomo, до якої входять компанії фінансового сектора, машинобудування, електротехнічної промисловості, чорної і кольорової металургії. А також автомобільного гіганта Mitsubishi та Panasonic – загальновідомий виробник аудiо i вiдео електронiки, iнформацiйного i комунiкацiйного обладнання, побутової технiки та комплектуючих.

У Львові на них чекатиме зустріч з представникам місцевої влади, а також презентації індустріального парка CTP Львів та Lviv IT Cluster, відвідини заводу «Електрон», національного університету «Львівська політехніка» та IT-компанії SoftServe.

Окрім того, своїм досвідом роботи в Україні з колегами поділиться компанія Fujikura, яка 8 жовтня 2015-го року підписала Меморандум про співробітництво з Львівською облдержадміністрацією та Львівською облрадою щодо будівництва заводу біля Львова, і від квітня 2016 року вже виробляє на ньому продукцію і планує збільшити кількість працівників з 500 до 3 тисяч.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ