Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Яресько хоче легалізувати казино

Яресько хоче отримати в бюджет 5 млрд грн від легалізації грального бізнесу, - Дзеркало тижня.

Надходження в бюджет від легалізації грального бізнесу в Україні складуть близько 5 млрд грн на рік, сказала міністр фінансів Наталія Яресько

"За попередніми оцінками, може скласти до 5 млрд грн на рік надходжень до бюджету. Але конкретні цифри будуть при бюджетуванні", - повідомила вона на прес-коференції.

У липні 2015 рік міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус сказав, що підтримує легалізацію грального бізнесу в країні. "Я особисто за гральний бізнес, тому що доходи бюджету", - повідомив він.

При цьому міністр зазначив, що виступає проти розміщення гральних закладів у спальних районах. На його думку, ці заклади потрібно легалізувати в чотирьох - і п'ятизіркових готелях і визначити конкретний розмір подібних закладів таким чином, щоб в Україну на цей ринок прийшли оператори з Центральної, Західної Європи і США з хорошою репутацією.

У грудні 2014 року міністр фінансів України Наталія Яресько заявила, що держбюджет може отримати додаткові 2 млрд грн податків на гральний бізнес, який необхідно вивести "з тіні".

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ