Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк хотів заборонити антинародні паркани

Провладна більшість відмовилася навіть включити у порядок денний питання про заборону кортежів президента, голови Верховної Ради та прем'єр-міністра, а також парканів біля Адміністрації президента, парламенту та інших державних установ. Ці законопроекти вніс лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк. Про це повідомила прес-служба партії.

Представляючи в парламенті законопроект про заборону парканів біля держбудівель, Арсеній Яценюк підкреслив, що цей закон забороняє сьогоднішній владі відгороджуватись від народу, який її вибрав.

«Цей закон забороняє споруджувати паркани за гроші чорнобильців і афганців, які ви їм не виплачуєте, за податки, які ви витягуєте з малого і середнього бізнесу через Податковий кодекс, який ви прийняли. Цей закон забороняє відгороджуватися і охоронятися від людей, у яких ви забрали пенсії унаслідок пенсійної реформи. Цей закон вимагає протягом двох тижнів демонтувати славнозвісний паркан біля Верховної Ради і демонтувати такий самий паркан біля набагато більш важливої установи, в якій приймаються всі рішення щодо афганців, чорнобильців, пенсіонерів, податків та корупції - біля Адміністрації президента України», - сказав він.

«Швидше демонтуйте ці огорожі й паркани. Тому що може статися так, що вони будуть використовуватись для того, щоб ви далеко не повтікали, коли люди прийдуть вас запитувати про те, що ви їм пообіцяли, але збрехали», - додав він.

Автором законопроекту про заборону кортежів Арсеній Яценюк назвав «сотні тисяч киян, які щиро дякують кожен ранок президенту, голові Верховної Ради й прем’єр-міністру за можливість постояти в пробці від години до півтори». «Автором цього законопроекту є сотні тисяч українців, які бачать президента і разом з ним кортеж з 23 автомобілів, як це було під час його останнього візиту до Чернівців. Автором цього законопроекту є мільйони українців, які вимагають від вас не ховатися від людей, які голосували за вас і яких ви зупиняєте, не даєте можливості вільно жити і рухатись», - підкреслив він.

«Ви зупинили розвиток всієї України. Але цей закон вимагає від влади бути такими самими, як і ті, хто голосував за цю владу. Цей закон вимагає, щоб президент, прем’єр і голова ВР були ПІД, а не НАД народом», - зазначив Арсеній Яценюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ