Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк і Турчинов принесли Тимошенко букет троянд і білих голубів

Лідери Об'єднаної опозиції "Батьківщина" зайшли на територію Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" №5 у Харкові, щоб передати Тимошенко букет з білих і червоних троянд у формі серця.

Перед тим, як зайти на територію лікарні, Турчинов і Яценюк виступили перед присутніми прихильниками екс-прем'єра.

"Дуже сумно про це говорити, але це другий день народження, який Юля зустрічає за ґратами. Але ми з вами знаємо, що диктатура Януковича приречена, оскільки будь-яка диктатура знищує сама себе. Україна вже встає з колін", - сказав Турчинов.

На завершення його виступу випустили в небо білих голубів. "Як зараз летять у небо ці голуби, так і наші політв'язні вийдуть з-за ґрат", - прокоментував він.

У свою чергу, Яценюк зазначив, що їм і Турчинову вдалося привітати Тимошенко по телефону особисто, коли вона подзвонила Турчинову. Яценюк також побажав Тимошенко та її родині щастя, здоров'я, мужності, удачі, сили волі і загальної перемоги.

"Вона мужня, сильна жінка. Усім своїм життям вона довела, що потрібно вміти перемагати і цього разу вона обов'язково переможе. Ми разом переможемо", - сказав він.

На завершення виступу Яценюка в небо підняли банер з привітанням Тимошенко з днем народження. Банер був прикріплений до зв'язки білих і червоних повітряних куль у формі серця.

ICTV

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ