Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Яценюк може стати Тігіпко-2, – Гриценко

Лідер партії “Громадянська позиція», народний депутат України Анатолій Гриценко не сумнівається, що Арсеній Яценюк не відмовиться від посади прем'єр-міністра. Про це він сказав в інтерв'ю «Главкому».

«Якщо після виборів Яценюк проведе в Раду значну фракцію і йому запропонують стати прем'єром, я не сумніваюся, що він погодиться», – зазначив нардеп.

«Більше скажу, коли ми за цим столом (показує на стіл у кабінеті голови комітету) минулої зими проводили консультації щодо можливого об'єднання з тими, хто належить до демократичного табору, то я Арсенія Петровича прямо запитував: «Якщо ми об'єднаємося в одну партію на основі «Фронту змін», наведемо в парламент фракцію, а потім вам, як голові партії, Янукович запропонує стати прем'єром, ви погодитеся?» Відповідь Яценюка: «Треба погоджуватися», - розповів Гриценко.

При цьому сам Гриценко вважає, що погоджуватися на таке не треба ні в якому разі. «Адже тоді всі слова про опозиційність, тим більше про опір диктатурі, втрачають сенс, і це - шлях обману людей. Сценарій під назвою «Тігіпка-2», – заявив він.

До речі, як зазначив Гриценко, якщо раніше люди, виборці його запитували, «коли будемо об'єднуватися з Яценюком», то вже не запитують. «Раніше питали, тепер самі все зрозуміли», – сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ