Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк не користується послугами артистів, бо впевнений у власних талантах

Кандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк підкреслює, що вирушив у тур по Україні, оскільки переконаний, що майбутній президент повинен вести діалог із людьми, а не виставляти замість себе артистів. Про це він сказав у четвер, 12 листопада, на прес-конференції в Запоріжжі. Повідомила прес-служба А. Яценюка.

Відповідаючи на запитання, чому на його зустрічах із виборцями не виступають артисти, як в інших кандидатів у президенти, Арсеній Яценюк сказав: «Їм нічого сказати. Набагато легше прислати артистів - вони заспівають, усі потішаться».

Арсеній Яценюк підкреслив, що вибори президента - це не політичне шоу. «Це не вибори того, хто сподобається, хто поназбирав гроші й за ці гроші – замість того, щоб допомагати країні – возив артистів і створював масові розважальні заходи. Зараз не до розваг».

«Майбутній президент повинен вести діалог із людьми. Він зобов’язаний не боятися і вийти до людей, почути будь-які запитання і найважливіше – відповісти на ці запитання. Завдання майбутнього президента - переконати людей, а це - дуже складно, це не робиться за один день чи за одну зустріч. Але людям треба говорити правду», - заявив політик.

Він зазначив, що люди на зустрічах хочуть почути обіцянки, їм неприємно чути правду. «Але завжди настає певний переломний момент. Я відчуваю позитивну енергетику у кінці зустрічі. Хоча починається все складно, бо ж хочуть усі почути: «Ви мене тільки виберіть – і завтра буде добре, всі будуть щасливі, багаті, здорові. Будемо жити в країні, яку всі чекали». А я кажу навпаки: «Маємо багато проблем, маємо тяжко працювати. Але якщо це робитимемо, то дійдемо до мети. Всі разом ми це обов’язково реалізуємо - і президент, і 46 мільйонів українців».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ