Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Яценюк пообіцяв постраждалим майданівцям матеріальні виплати

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про рішення призначити виплати учасникам Євромайдану, які отримали тяжкі тілесні ушкодження та ушкодження середньої тяжкості. Про це Яценюк заявив під час зустрічі із учаниками Євромайдану, повідомляє "Урядовий портал".

Уряд прийняв рішення призначити виплати всім учасникам Євромайдану, які отримали тяжкі тілесні ушкодження та ушкодження середньої тяжкості. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на зустрічі з учасниками Євромайдану, постраждалими під час подій зими 2013-2014 років, у суботу, 21 листопада, в День Свободи та Гідності.

Глава Уряду нагадав, що всі сім'ї загиблих героїв Майдану вже отримують відповідну допомогу від держави.

«Для того, щоби робота по виплатам була постійна, нам треба скоординувати вашу діяльність і наших профільних міністерств: Міністерства охорони здоров'я, Міністерства соціальної політики», - звернувся він до учасників зустрічі.

Арсеній Яценюк звернувся до Віце-прем`єр-міністра – Міністра культури України В'ячеслава Кириленка, наголосивши на необхідності прискорити процедуру формування єдиного реєстру постраждалих під час Євромайдану.

Окрім цього, Арсеній Яценюк підкреслив важливість питання соціальної адаптації, реабілітації, працевлаштування постраждалих учасників Майдану: «Тут також Уряд повинен працювати разом змайданівцями».

У зустрічі взяли участь Віце-прем`єр-міністр – Міністр культури України В`ячеслав Кириленко, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, Міністр юстиції України Павло Петренко та представник Міністерства соціальної політики України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ