Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Яценюк про Хміля та Васюника. Відео

Голова ради об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк задоволений проведенням виборчої кампанії у Львові. Зокрема, у 115-му і 117-му виборчих округах. Про це він сказав під час прес-конференції у Львові. Подаємо відеозвіт.

«Ми дуже серйозно підняли рейтинг наших кандидатів і цілком й повністю підтримуємо рішенння Об’єднаної опозиції «Батьківщина», що вони висунули Ігоря Васюника та Михайла Хміля на ці округи. Будь-які інші кандидати не те що не розглядаються, а будь-хто з тих, хто підтримує інших людей – працюють проти Об’єднаної опозиції, і опозиції як такої в цілому», – сказав Арсеній Яценюк.

Політик висловив своє переконання, що на 115 і 117 округах переможуть представники опозиції, і не лише на них. Зокрема, що стосується кандидата від опозиції Михайла Хміля, то А.Яценюк зазначив, цей чоловік, як депутат Львівської міської ради і як член "Фронту змін", проявив себе як справжній опозиційний політик. «Я переконаний у тому, що він довів свою опозиційність. І не просто довів, а що він ще й переможе на окрузі і буде достойним представником опозиції у Верховній Раді», - додав він.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ