Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк заходився міняти уряд, бо йому невдовзі звітувати, – Гончаренко

«Нам потрібен новий міністр охорони здоров’я та новий міністр екології. Це ті посади, які є нагальними. Якщо в цілому, то потрібно побачити результати роботи, проаналізувати показники, й хто погано працює – незалежно від партії, яка їх висувала, – мають піти з посади», – сказав у телефонній розмові журналісту «Гал-інфо» народний депутат від Блоку Петра Порошенка Олексій Гончаренко, коментуючи вчорашні заяви прем’єр-міністра Арсенія Яценюка про кадрові та структурні зміни в Кабінеті міністрів.
Фото - ЄДНІСТЬ.ІНФО

Олексій Гончаренко нагадав, що невдовзі виповнюється рік роботи другого уряду Яценюка, тому його бажання запровадити кадрові та структурні зміни цілком зрозуміле.

«Якщо Яценюк хоче зробити якусь реструктуризацію, то нехай робить – це його відповідальність. Річ в тому, що йому самому невдовзі треба буде звітувати. 1 грудня буде рік, відколи він був призначений на посаду прем’єр-міністра й відколи була затверджена програма уряду. Йому треба буде прозвітувати, і цей звіт буде непростий», – наголосив народний депутат.

Він додав, що на життєздатності коаліції потенційні кадрові зміни не позначаться.

«Коаліція скоріше жива, ніж мертва. Ясно, що перед місцевими виборами вигідно бути при владі, однак на ефірах, ток-шоу постійно критикувати. Зважаючи на те, як важко сьогодні людям, критика сприймається значно краще, ніж якісь пояснення. І це вже завдання людей – розібратися, хто критикує обґрунтовано, а хто просто заробляє політичні бали», - резюмував політик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ