Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюку вже не потрібна перемога на президентських виборах

Президентські вибори – не самоціль для Арсенія Яценюка. Ми готуємо нову політичну команду на десятиріччя на парламентські та місцеві вибори. Про це сьогодні, 18 листопада, заявив координатор Львівського обласного осередку ВГО «Фронт змін» Степан Кубів.

 

За його словами, за 18 років незалежності України відбулася деградація суспільства. Відтак, кандидат в президенти Арсеній Яценюк запропонував свою виборчу програму «Новий курс». Суть «Нового курсу» зводиться до 4 пунктів: нової індустріалізації, здорової освіченої нації, ефективного сільського господарства, боєздатної армії.

 

На думку Степана Кубіва, всі інвестори приходять в Україну, щоб знищити українського виробника – свого конкурента. За 18 років Львівщина не спромоглася налагодити випуску на експорт жодного виду товару.     

 

Як зазначив керівник виборчого штабу Арсенія Яценюка у Львівській області Олег Мандюк, програма «Новий курс» розрахована на 20 років. Щоб реалізувати цю програму потрібно кардинально змінити управління державою, запровадити вибори суддів, керівників виконкомів місцевих рад.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ