Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Явка на виборах у Дніпропетровську - 17,3%

За даними спостерігачів ОПОРИ, які представлені на репрезентативній для усієї країни кількості виборчих дільниць, загальнонаціональна явка виборців станом на 12:00 15 листопада склала 12,8% (похибка ± 0,7%). Відзначимо, що під час голосування 25 жовтня явка була вищою на 5,7% і склала 18,5% (похибка ± 0,7%).

Разом з тим явка на виборах у Дніпропетровську під час другого туру не суттєво зменшилася: з 18% до 17,3%.

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року, а також за повторним голосуванням на виборах міських голів 15 листопада.

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. З 5 вересня у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких у день голосування приєдналися понад 3 000 короткотермінових спостерігачів. Починаючи з 26 жовтня, у 29 містах України працюють 77 довготермінові спостерігачі, до яких у день голосування 15 листопада приєднаються понад 1000 короткотермінових спостерігачів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ