Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Єдину україномовну школу в Євпаторії «обстрілюють» анонімками

На єдину україномовну школу в Євпаторії чинять тиск – надходять анонімні телефонні дзвінки та скарги. Про це у коментарі «Гал-інфо» розповіла директор цієї школи №13 Ольга Тимошенко.

Як пояснила директор, скарги пишуть деякі вчителі цієї школи та батьки учнів. «Вони звинувачують навчальний заклад у тому, що він став центром українізму, осередком націоналізму. Також вимагають зняти мене з посади директора, бо я начебто залякую вчителів…», – розповіла вона. Водночас Ольга Тимошенко додала, що за цими скаргами проводитимуться перевірки.

«Є 5-6 осіб, які пишуть ці анонімки, але загалом весь вчительський колектив нормальний. На людей, які підтримують мене, в мережі викладають всілякий компромати та різну гидоту», – розповіла жінка.

Директор єдиної україномовної школи в Євпаторії пояснила, що її хочуть вижити з навчального закладу і поставити на посаду директора «свою» людину: «Є такий вислів: не так страшні пани, як підпанки. Йдеться про людей, які хочуть вислужитися перед новою владою, вони все роблять для того, щоби я або сама пішла з посади, або щоб мене зняли з огляду на якийсь їхній компромат».

На питання про те, що чекає на україномовні класи, Ольга Тимошенко відповіла: «Поки що закінчуємо навчальний рік з тією кількістю, яка і була. Що буде далі, не знаю… Якщо залишусь на посаді, намагатимусь максимально зберегти їх, хоча б на якихось паралелях».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ