Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Єфремов: Держбюджет-2014 залежить від результатів Вільнюського саміту

Уряд закінчить формування проекту державного бюджету на 2014 рік після саміту "Східне партнерство", який відбудеться у Вільнюсі 28-29 листопада. Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Що стосується питання бюджету, то для нас вирішальною буде ситуація з 29 листопада і ми будемо розуміти як ситуація буде розгортатися та які показники ми закладемо до бюджету", - заявив він.

За його словами, сьогодні основні показники держбюджету-2014 ще не розроблено, і як тільки вони з'являться, проект держбюджету буде подано до парламенту.

При цьому він зазначив, що в Україні є проблеми у промисловості і "їх потрібно розглядати, а не ховатися".

Єфремов запропонував продовжити роботу Верховної Ради у четвер, 21 листопада. "Ми просимо у четвер поставити на голосування питання про продовження роботи парламенту до кінця розгляду всього порядку денного. Ми просимо колег підтримати цю нашу пропозицію", - сказав він.

За його словами, парламентарії мають розглянути зміни до закону про порядок роботи Міграційної служби України. Депутат також попросив включити до порядку денного і прийняти законопроект про господарську діяльність Міністерства оборони України.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ