Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Єфремов нарахував 223 заяви у фракцію Партії регіонів

Голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов заявляє про наявність 223 заяв новообраних депутатів Ради на входження у фракцію ПР. Про це він сказав в інтерв'ю газеті "День".

"Сьогодні в нас поки є заяви 223 депутатів про вступ у нашу фракцію. Робота триває", - сказав він.

Єфремов зазначив, що кількість мандатів, які отримала ПР за підсумками парламентських виборів, виявилася меншою, ніж очікувалося.

За його словами, ПР розраховувала отримати близько 226 мандатів.

"Але отримали менше, тому сьогодні ведеться робота з формування більшості. Багато в чому це буде залежати від мажоритарних кандидатів, які ще не визначилися", - заявив голова ПР.

Відповідаючи на запитання, чи хотів би він входження Комуністичної партії в більшість із ПР, він відповів, що хотів би об'єднання цих політичних сил виключно за програмними цілями.

Разом з тим, він зазначив, що у разі переформатування виконавчої влади й входження в неї представників КПУ, то і вона, і ПР повинні будуть іти на поступки.

Крім того, Єфремов хоче продовжувати керувати фракцією в парламенті 7-го скликання.

Його попросили прокоментувати можливість того, що він буде претендувати на посаду голови парламенту в наступному скликанні.

"Я освоїв ту ділянку роботи, якою займаюся. Вона велика і непроста. Якщо мені мої колеги довірять продовжити роботу в цьому напрямі, то мої амбіції цілком будуть задоволені", - заявив він.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ