Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Євген Штемпелюк – переможець чемпіонату світу з військово-спортивних багатоборств

Нещодавно в місті Харкові завершився восьмий чемпіонату світу з військово-спортивних багатоборств серед дорослих, юніорів та юнаків (ІІ ранг). Про це повідомили у Львівської ОДА.

Участь в урочистому відкритті змагань взяли заступник Міністра молоді та спорту України Я. Войтович, президент Міжнародної спілки громадських організацій «Розвитку військово-спортивних багатоборств» С. Зайцев, керівники з Харківщини, які побажали успіхів спортсменам у випробуваннях зі стрільби та всестильовому бої.

Свою майстерність у розділі «Бойове двоборство» демонстрували понад 300 спортсменів з 20 країн світу - Азербайджан, Ангола, Болгарія, Гана, Грузія, Конго, ДР Конго , Іран, Марокко, Ліван, Пакистан, Палестина, Білорусь, Узбекистан, Казахстан, Камерун, Південний Судан, Сирія, Туркменістан, Україна.

В складі збірної команди України успішно виступив представник Львівщини, курсант Львівської Національної Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, учасник АТО, двадцятитрирічний Євген Штемпелюк, (тренери Сергій Артемюк, Олег Замахов, Павло Шміло), який виборов звання чемпіона світу 2016 року.

Загалом, найсильнішими на чемпіонаті світу виявилися українці, які лише в змаганнях серед дорослих вибороли 30 золотих, 27 срібних та 27 бронзових нагород й посіли перше місце в загальнокомандному заліку. Друге місце в загальнокомандному заліку здобули гості з Узбекистану, а третє вибороли представники Казахстану.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ