Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Євробачення-2017: сьогодні назвуть два міста-фіналісти

Два міста-фіналісти відбору господаря Євробачення-2017 будуть названі сьогодні, 22 липня, на засіданні Організаційного комітету з підготовки та проведення конкурсу в Україні. Про це повідомила прес-служба UΛ:Перший.

Включення на телеканалі UΛ:Перший безпосередньо з місця подій – о 14:30. Зустріч Оргкомітету з представниками адміністрацій Києва, Дніпра, Львова, Одеси, Харкова і Херсона – шести міст, що офіційно виявили бажання приймати шоу – проходитиме в приміщені Кабінету міністрів України.

Пряма трансляція засідання: https://youtu.be/m89KWqv82EA.

Напередодні учасники відбору міста-господаря Євробачення-2017 публічно презентували свої заявки у прямому ефірі "Битви міст" на UΛ:Перший.

Подивитися як це було, що пропонують адміністрації шести претендентів, можна на сайті UΛ:Перший.

Транспортна інфраструктура, наявність потрібної кількості місць у готелях, арена і безпека – лише деякі з вимог до міста, у якому проходитиме міжнародний пісенний конкурс. Після того як стануть відомі два фіналісти відбору, представники Європейської мовної спілки разом з Оргкомітетом поїдуть до них з інспекцією. Після детального аналізу відповідності потенційних господарів Євробачення-2017 усім заявленим критеріям, 1 серпня Україна дізнається, в яке місто купувати квитки на головну музичну подію Європи цієї весни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ