Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Єврокомісар з торгівлі відвідає Україну 12-13 листопада

Візит комісара Європейського Союзу з питань торгівлі Сесілії Мальмстрьом до України відбудеться 12-13 листопада. Про це з посиланням на телефонну розмову Президента України Петра Порошенка із президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером повідомили у прес-службі глави держави.

"У контексті започаткування поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі (в рамках Угоди про асоціацію України з ЄС, - ред.) з 1 січня 2016 р. Петро Порошенко і Жан-Клод Юнкер обговорили подробиці візиту до України 12-13 листопада єврокомісара з питань торгівлі Сесілії Мальмстрьом", - йдеться в повідомленні.

Крім того, Порошенко і Юнкер досягли домовленості про організацію найближчим часом візиту до України комісара ЄС з питань міграції, внутрішніх справ і громадянства Дімітріса Аврамопулоса.

Нагадаємо, в листопаді Україну відвідає ряд європейських чиновників, зокрема верховний комісар ЄС із закордонних справ і безпекової політики Федеріка Могеріні. Як повідомлялося, слідом за нею очікується візит єврокомісара з питань торгівлі Сесілії Мальмстрьом.

Крім того, орієнтовно 18-19 листопада Україну вперше відвідає єврокомісар з питань освіти і культури, молоді та спорту Тібор Наврачич.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ