Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Європейські та українські фахівці у Львові говоритимуть про роль аграрних палат

Два дні, 29-30 вересня, у Львові триватиме Міжнародна конференція "Роль і місце Аграрних палат у розвитку сільських територій. Європейський досвід". На заході планують розглянути досвід становлення та розвитку аграрних палат в країнах ЄС, а також перспективні кроки для поширення європейського досвіду із захисту прав власників земельних ділянок та фермерів в умовах глобальної конкуренції. Про це повідомили у департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Серед учасників конференції – представники Аграрних Палат Польщі, Німеччини, Франції, депутати Верховної Ради України, представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, голови сільських та селищних рад Львівщини, керівники агроформувань з усіх районів області, науковці та представники інституцій системи аграрної освіти і науки.

Захід розпочнеться 29 вересня о 10:30 у Львівському національному університеті  ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, за адресою: вул. Пекарська, 50, актовий зал, 3-ій поверх.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ