Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Євросадочок у Зимній Воді, що на Львівщині, обійшовся державі у 9 млн грн

Сьогодні, 14 жовтня, в с. Зимна Вода Пустомитівського району Львівської області відкрили дошкільний навчальний заклад – центр розвитку дитини «Казковий світ». Садочок зроблений за всіма європейськими стандартами. Символічну червону стрічку на відкритті перерізали віце-прем’єр міністр України Сергій Тігіпко та голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

«Досі із 750 дітей дошкільного віку лише 18 мали змогу навчатися у закладі дошкільної освіти»,– наголосив голова Зимноводівської сільської ради Володимир Гутник.

Директор дошкільного закладу Ольга Мила розповіла,що садочок розпочали будувати ще в серпні 2008 році.

«Дитячий садочок розрахований на 150 місць. Маємо справжній європейський садочок, зроблений за усіма стандартами»,– повідомив Роман Лобай, генеральний директор будівельної компанії «Еталон».

Довідка Львівської ОДА. 

Будівництво дошкільного навчального закладу розпочато у 2008 році.

Кошторисна вартість - 13 206 тис.грн.

З державного бюджету на будівництво дошкільногозакладу використано 7 287 тис.грн., з обласного – 400 тис. грн., з районного – 1 230 тис.грн., з місцевого та позабюджетних коштів - 2 793,7 тис.грн.

Дошкільний навчальний заклад розрахований на 150 місць.
Функціонуватиме 8 груп (150 дітей)
З них: 2 групи для дітей раннього віку, 3 групи для дітей молодшого дошкільного віку, 3 групи для дітей старшого дошкільного віку.

У дошкільному навчальному закладі працюватиме 50 осіб.

У дошкільному закладі створено  умови для дітей: затишні, естетично оформлені приміщення груп, сучасні меблі та декорації, предметно-розвивальне середовище, дидактичні матеріали, що дібрані згідно з вимогами  Базової програми розвитку дитини дошкільного віку "Я у Світі", для музичних та фізкультурних занять  у дитячому садку є зал.

Для дітей обладнано спортивний та ігрові майданчки з затишними павільйонами.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ