Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Йога-день у Львові

У суботу, 24 червня, з 11.00 до 15.00 у Стрийському парку, нижня арка, вхід від вулиці Паркової усі охочі зможуть взяти участь у Йога-Дні від львівської йога-студії «Форевер», центру Бгакті-йоги Львова і школи ведичного знання «Сур'я 108». Захід приурочений до міжнародного Дня Йоги. повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Метою заходу є залучити львів’ян і гостей міста до свідомого, здорового стилю життя, відкрити нові горизонти розвитку особистості, ознайомити з доступними і ефективними методами відновлення і стійкості здоров’я, розкрити принцип любові і ненасильства у світі, що нас оточує. Пропагуємо практику справжньої, без викривлень, Хатха йоги і Аштанга йоги.

Йога-день такого формату у Львові проводитиметься вперше. Крім фізичного аспекту (тілесних практик) – майстер-класів і показових виступів з різних напрямків йоги, ми висвітлюємо основну мету Йоги, як системи і філософії, спрямованої до духовного розвитку. І перший принцип Йоги Ахімса – «Не нашкодь». Відкриваємо людям розуміння того, що кожен з нас є частинкою і клітинкою безмежного Всесвіту, де вчинки і думки кожного мають вагу. І змінюючи на краще себе, ми змінюємо Всесвіт. Створивши щось добре для світу, ми змінюємо на краще своє життя. Висвітлюємо мету і основні принципи Йоги, як цілісної системи знань, яка підтримує людину на високому духовному, моральному і фізичному рівні. Її методи дають можливість власними зусиллями побороти свої недуги і бути щасливим і самодостатнім»,- зазначають організатори.

Структура заходу:

1) лекція з ведичної культури і аюр-веди;

2) презентація (теорія і практика) різних напрямків йоги йога-тічерами студії «Форевер» Львів:

- Хатха йога

- Аштанга йога

- Гормональна йога;

3) майстер-клас з Хатха йоги, Аштанга йоги, Базової йоги;

4) пранаяма, медитація, йога-нідра;

5) лекція з Бгакті йоги;

6) спів мантр, баджан, кіртан (спів мантр під супровід індійських музичних інструментів);

7) пригощання Прасадом – «їжею для душі».

Захід проводиться за підтримки управління молоді та спорту Львівської міської ради. Вхід вільний. Участь може взяти кожен. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ