Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юлія Тимошенко приречена бути у вічній опозиції – Тарас Стецьків

“Якщо Юлія Тимошенко і справді вважає свою політичну силу самодостатньою, то вона приречена бути у вічній опозиції, оскільки не буде мати підтримки у парламенті і не зможе самостійно і одноосібно вести політичну боротьбу із антикризовою коаліцією», -- повідомив «Гал-info» народний депутат України, радник глави держави Тарас Стецьків.
                         За його словами, для боротьби із «антикризовиками» потрібна співпраця політичних сил у парламенті, а не заяви про самодостатність партії.
            «Мені не відомо, чи буде «Наша Україна» вести подальшу співпрацю із Блоком Юлії Тимошенко, хоча ситуативна співпраця може складатись сама по собі», -- зазначив Тарас Стецьків.
Нагадаємо, вчора Юлія Тимошенко на форумі депутатів місцевих рад зазначила,  що БЮТ є самодостатньою політичною силою. "Нам треба поставити риску під сподіваннями, що ми маємо політичних партнерів... наша сила сильна і самодостатня, і нам не треба нікого тягти за руку, щоб формувати спільну політику. Наш головний союзник – це лише народ України. І не треба плекати ілюзії, що комусь треба захищати народ, крім нашого блоку", – сказала Юлія Тимошенко.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ