Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юніори «Карпат» перемогли ФК «Львів»

Юніори «Карпат» в рамках підготовки до нової першості України серед команд U-19 сезону-2016/2017 зіграли другий контрольний спаринг. Суперником підопічних Романа Толочка і Олега Гараса був ФК «Львів». Гра на полі львівського стадіону «Сокіл» завершилася перемогою «зелено-білих левів» з рахунком 4:2.

Свій другий поєдинок юніорська команда «Карпат» провела у такому складі:

1-ий тайм: Задерейко, Калинчук, Оприск, Січ, Донцов, Пиріг, Малашевський, Валенко, Клим, Ременюк, Пецків.

2-ий тайм: Ющишин, Білий, Веремієнко, Синишин, Рехман, Сільченко, Дулібський, Дерман, Діма, Нич, Кос. 

Одразу скажемо, що майже усе найцікавіше у матчі відбулося в першому таймі. Зокрема, усі шість голів було забито до того моменту, як пролунав свисток арбітра на перерву. Уже на 45-й секунді було відкрито рахунок у матчі. Зробили це «леви», хоча гру з центра поля розпочали «городяни». Але карпатівці зі стартовим свистком судді перейшли на половину поля суперника і включили командний пресинг. Подібний початок став повною несподіванкою для господарів, які припустилися помилки. Валенко перехопив м’яча, віддав передачу на Пецківа і за мить нападник залишив свій автограф у воротах суперника. 

Забивши швидкий гол, «Карпати» не зупинилися, а навпаки продовжили тиск і до 25-ої хвилини вигравали уже з рахунком 4:0. Другий гол було забито після комбінації, розіграної на лівому крилі атаки. У її фіналі Пецків виконав передачу верхом на дальню стійку, де Клим головою скерував круглого до сітки. Третій гол на свій рахунок записав Малашевський. Опорник отримав передачу на фланзі, змістився вліво, обіграв голкіпера, який залишив свій пост, намагаючись зупинити його прохід, і пробив по фактично пустим воротам. Нарешті Ременюк з лівого флангу подав у центр на Валенка, той головою переадресував круглого в карну зону на Пецківа і центрфорвард другим дотиком розстріляв ворота, оформивши в такий спосіб «дубль». 

Перевага у чотири м’ячі десь трохи заспокоїла карпатівців, особливо в лінії оборони. Додали в активності й «городяни», які скористалися двома грубими помилками нашого захисту і відіграли два м’ячі. Тож на перерву суперники пішли за рахунку 4:2 на користь «зелено-білих».

Другий тайм пройшов у майже рівній боротьбі. При цьому у обох команд були нагоди забити, але рахунок першого тайму залишився незмінним. А найкращу нагоду забити змарнував ФК «Львів», не реалізувавши пенальті на 75-й хвилині. В цьому епізоді виручив свою команду від пропущеного голу голкіпер Ющишин. Цікаво, що саме його дії і призвели до того, що суддя призначив 11-метровий. Тож воротар «Карпат» сам створив проблему – сам же її і вирішив.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ