Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Юним талантам Львівщини вручатимуть Обласну дитячу музичну премію

У п’ятницю, 20 травня, о 13:30 у приміщенні Палацу Потоцьких (вул. Коперника, 15) відбудеться вручення Першої Обласної дитячої музичної премії, заснованої департаментом з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації. Про це повідомила директор департаменту Христина Береговська. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами Христини Береговської, лауреатами цьогорічної музичної премії стали володарі Гран-Прі – учні дитячих мистецьких закладів – переможці обласних дитячих музичних конкурсів, серед котрих семеро солістів – виконавців на різних музичних інструментах (ДМШ області), інструментальне тріо Жовківської ДМШ та духовний оркестр Львівської ДМШ № 7.

"Юні дарування, які взяли участь конкурсі – це не просто наше майбутнє, але й культурна еліта нації, якою ми пишаємося, - зазначила Христина Береговська. - Їхня участь у заході – це маленька дещиця боротьби за сильну, процвітаючу, духовну Україну".

Вручатимеме премію талановитій молоді голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. Обласна дитяча музична премія надалі буде присуджуватись щороку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ