Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Садового готують позов у суд про призупинення будівництва на вул. Чайковського,31

Місто виявило підроблення дозвільних документів щодо будівництва на вул. Чайковського, 31. Відтак, юридичне управління міста готує позов до суду про призупинення процесу доти, доки це питання не буде врегульовано у правовому полі, інформує прес-служба ЛМР.

«Я дав доручення додатково вивчити всі матеріали, які стосуються дозвільних документів щодо вул. Стефаника – Чайковського. Ми виявили там підробку документів. Ці фальсифіковані документи потім стали підставою для видачі наступних документів. Відтак, сьогодні подано звернення до прокуратури, а міське юридичне управління готує позов у суд про призупинення всіх процесів будівництва до того часу, поки ми не врегулюємо питання у правовому полі", - сказав Андрій Садовий, мер міста.

Нагадаємо, у результаті перевірки документів щодо будівництва на вул. Чайковського, 31, юридичне управління та управління охорони історичного середовища виявили фальсифікацію, зокрема – лист управління охорони історичного середовища, який насправді не видавався. Відтак, Львівська міська рада буде звертатись в суд щодо оскарження цього будівництва.

Окрім того, сьогодні, 25 лютого, під час засідання сесії Львівської міської ради голова фракції "Українська галицька партія" Тарас Чолій звернувся до міського голови Львова Андрія Садвого з вимогою притягнути до дисциплінарної відповідальності посадових осіб Львівської міської ради та звільнити головного архітектора Львова Юліана Чаплінського. 

19 лютого на зустріч із журналістами, громадськими активістами та мешканцями щодо незаконого будівництва на вул. Чайковського, 31, були запрошені  головний архітектор Львова Юліан  Чаплінський та начальник Управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко-Швець. Однак жоден із них не прийшов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ