Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенко нарешті зустрівся з фракцією «Наша Україна»

Президент Ющенко хотів би бачити усі правоцентристські сили сконсолідованими. Про це він заявив під час сьогоднішньої зустрічі з членами фракції «Наша Україна» у Секретаріаті Президента.
«На зустрічі піднімалася низка питань, які стосувалися як фракції «Наша Україна», так і партії Народний Союз «Наша Україна». Щодо позиції «Нашої України» загалом, то Президент Ющенко не просив нас продовжувати переговори з представниками антикризової коаліції, хоча він підкреслив, що питання діалогу, питання формування спільної позиції хоча би з ключових пріоритетів повинне бути завжди актуальним у відносинах «Нашої України» з будь-якою політичною силою», - розповів кореспонденту «Гал-info» нардеп Володимир В’язівський, котрий був на зустрічі «Нашої України» та Президента Ющенка.
За його словами, Президент пояснив «нашоукраїнцям» свою позицію стосовно того, чому він довший час вважав, що «Наша Україна» повинна була створювати широку коаліцію разом із представниками антикризової коаліції. «Президент розповів, що він як глава дежави не був і не є в опозиції ні до уряду, ні до парламенту. Президент пояснив, що він хотів і зараз прагне консолідувати націю, і що виходячи саме з політичної ситуації в країні він вимагав від нас проводити, а пізніше – відновлювати проведення переговорів з антикризовиками», – сказав нардеп.
Щодо НСНУ, то В’язівський розповів, що Президентом вкотре було наголошено на необхідності оновлення партії. Поряд з тим Володимир В’язівський розповів, що під час зустрічі «Нашої України» та Президента Ющенка було досягнено домовленості, що подібні зустрічі відбуватимуться кожного місяця. 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ