Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенко свідчив у справі Тимошенко

Екс-президент України Віктор Ющенко надав свої свідчення у справі Тимошенко. Про це він повідомив журналістам сьогодні, 30 червня, під час прес-конференції у Львові.

«Це – покази, які цікавлять слідство. Я отримав повістку, пішов і надав свої свідчення, я виконав свій обов’язок громадянина», – лаконічно повідомив Ющенко у відповідь на запитання, чи бував він уже на допиті в прокуратурі.

Екс-президент також утримався від того, щоб коментувати сам хід процесу а також те, що опозиційні сили називають його не інакше як політичним. На думку Ющенка, остаточне рішення повинен ухвалити суд.

«Ви знаєте всю справу? Я також не знаю. Ми, як громадяни вільного суспільства, маємо дати можливість вирішити цей спір так, як вирішується в будь-якій цивілізованій нації», – сказав він.

Ющенко висловив стурбованість, що нині справи проти колишніх високопосадовці розслідуються в режимі великої секретності. На його думку, це обурливо, що звинувачені так довго перебувають у СІЗО. «Якщо людина винна, нехай суд прийме рішення», – заявив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ