Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенко йде на Велику політику, а в Шустера говоритимуть про Податкову революцію

Сьогодні в ефірі телеканалів Інтер та ТРК Україна відбудуться політичні ток-шоу, в яких візьмуть участь українські політики. Зокрема, на Велику політику з Євгеном Кисельовим прийде екс-президент України Віктор Ющенко.

Ющенко розповість, чим займається після відходу з Банкової, а також якої думки він про нову українську політику і чи збирається в неї повертатися.

Крім того, Ющенко відповість на запитання, чи вважає він себе опозиціонером і вірить у другий Майдан, а також яка доля чекає його історичні та культурні починання, зокрема - дві засновані ним дати - День Свободи та День пам'яті жертв Голодомору.

У свою чергу в ефірі суспільно-політичного ток-шоу Шустер Live поговорять про акції протесту навколо прийняття Податкового кодексу. Тема програми: Податкова революція: слово за Президентом. Чиї чужі діти?

У студію запрошені політики Наталія Королевська, Олег Зарубінський, Микола Катеринчук, Григорій Немиря, Борис Тарасюк, Ірина Геращенко, журналіст Віталій Портніков, артист Богдан Бенюк та інші, передає Кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ