Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Ювентус" розгромив "Барселону" завдяки дублю Дибали

В першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів туринський "Ювентус" переміг "Барселону" – 3:0. Дублем відзначився Дибала, один гол провів К’єлліні.

У 2015 році на берлінському "Олімпіаштадіоні" іспанська "Барселона" в фіналі Ліги чемпіонів перемогла "Ювентус" – 3:1. З того переможного складу тріумфаторів відразу вісім гравців каталонців з’явилося в стартовому складі. В складі "біло-чорних" лишень двоє фіналістів розпочали поєдинок з перших хвилин: вічний Буффон та Бонуччі.

Господарі з перших секунд кинулися штурмувати ворота тер Штегена, що призвело до двох моментів: Хедіра вперіщив вище, а Ігуаїн влучив в німецького воротаря. Наступна атака туринців закінчилася голом. Дибала після пасу від Куадрадо точно пробив в дальній кут – 1:0.

На 21 хвилині неймовірний Буффон впорався з пострілом Іньєсти, і буквально через мить Дибала прицільним ударом в дотик оформив дубль! На 30 хвилині Мессі забив м’яч. З офсайду.

В перерві Луїс Енріке вирішив замість оборонця Матьє випустити півзахисника Гомеша. На початку 50-их хвилин тер Штеген парирував два непростих постріли Ігуаїна, після чого К’єлліні головою провів третій гол господарів! "Барселона" кинулася забивати важливий м’яч на виїзді. Старання каталонців ледве не увінчалися голом, але Луїс Суарес не поцілив в дальній кут. На 68 хвилині сфера від грудей К’єлліні потрапилв в руку захиснику "Старої сеньйори". Польський арбітр вирішив за таке пенальті не призначати. Господарі зуміли до фінального свистка зберегти свої ворота "сухими", роблячи дуже серйозну заявку на вихід до півфіналу!

Матч-відповідь відбудеться 19 квітня.

Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу, перший матч

"Ювентус" – "Барселона" – 3:0

Голи: Дибала, 7, 22, К’єлліні, 55

Футбол 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ