Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Южаніна перевіряла, чи відчули на Львівщині поліпшення

Сьогодні, 15 червня, у Львівській ОДА відбулося перше виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики. Як розповіла під час брифінгу голова Комітету Ніна Южаніна, на засіданні обговорили питання зміни державної політики щодо субсидій, а також питання зростання у Львівській області бази оподаткування податку на доходи фізичних осіб.

«Вирішили проводити виїзні засідання, бо ще минулого року розпочали велику кількість змін у податковому законодавстві. Нині маємо щодо деяких змін перехідний період, тестовий режим. Хотіла зрозуміти, чи відчувають в регіонах ті зміни, які впроваджені, і наскільки можливо їх імплементувати. Чи є помилки, що треба зробити, щоб їх виправити. Найголовніше, що зміни в жодному разі не мають нашкодити. Вони мають лише працювати на поліпшення ситуації. І це мають відчувати, в першу чергу, підприємці, які працюють в регіоні», - сказала Ніна Южаніна.

За її словами, дискусія була позитивною: «Ми почули, як аналізує регіон свої здобутки. Намагалися розібратися, чи ці здобутки досягнуто суто завдяки підходам до роботи, чи за рахунок норм, які були прийняті на законодавчому рівні».

Нагадаємо, що у січні – квітні цього року порівняно з січнем – квітнем 2016-го  обсяг промислового виробництва у Львівській області скоротився на 0,7% – за рахунок падіння обсягів виробництва у переробній промисловості на 1,5%. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ