Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З 19 грудня у Києві, Львові та Харкові курсуватимуть туристичні поїзди Святого Миколая

У День Святого Миколая 19 грудня та під час новорічних та різдвяних свят дітлахи і дорослі можуть чудово провести дозвілля – здійснити подорожі туристичними поїздами Святого Миколая. Святкові поїзди, сформовані зі справжнього паровозу та вагонів з місцями для сидіння, курсуватимуть з 19 грудня 2016 року по 14 січня 2017 року в Києві, Львові та Харкові. У пасажирів є чудова нагода залишити гарну згадку про подорож – сфотографуватися на фоні залізничного раритету. Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

19 грудня у столиці біля поїзда пасажирів зустрічатиме Святий Миколай, а святковий настрій киянам та гостям забезпечуватиме творчий колектив станції Ніжин. Під час поїздки дітей розважатимуть аніматори. Так, у Києві залізничники запрошують здійснити подорож поїздом Святого Миколая 19, 29, 30 грудня та 2 січня. Святковий поїзд курсуватиме за маршрутом: Київ-Пасажирський – Дарниця – Київ-Пасажирський без зупинок. Відправлення зі станції Київ-Пасажирський о 13:48 та прибуття на станцію Київ-Пасажирський о 15:40. Вартість квитка для дорослих складає 61 грн, для дітей – 37,16 грн, дітлахи віком до 6 років подорожуватимуть безкоштовно. 

У Львові поїзд Святого Миколая курсуватиме за маршрутом Львів – Брюховичі – Львів 19, 24, 25, 30, 31 грудня та 1, 2, 7, 8, 9, 14 січня. Відправлення з головного вокзалу Львова о 12:40, прибуття на станцію Брюховичі о 13:00. Зворотно поїзд відправлятиметься зі станції Брюховичі о 13:45 та прибуватиме до Львова о 14:05. Вартість проїзду для дорослих – 6 грн, для дітей – 4,5 грн, діти до 6 років подорожуватимуть безкоштовно. 

У Харкові святковий поїзд курсуватиме 19 грудня 2016 року за маршрутом Харків – Основа. Подорож у подарунок від Святого Миколая отримають діти залізничників. 

Нагадаємо, що святкові ретро-поїзди курсували у Києві та у Львові й під час минулих зимових свят. Тоді ними скористалися понад 9,3 тис. пасажирів. Також у Харкові безкоштовні подорожі святковим поїздом здійснили 240 дітей залізничників-учасників АТО та дітей із соціально незахищених і багатодітних сімей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ