Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 1 квітня на Львівщині – місячник добровільної здачі зброї

З 1 по 30 квітня 2012 року Управління МВС України на Львівській залізниці проводить місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів і вибухівки, що були здобутті нелегальним шляхом та незаконно зберігаються населенням, повідомили в УМВС України на Львівській залізниці.

Громадяни, які протягом квітня цього року добровільно звернуться до міліції за місцем постійного проживання із заявою про добровільну здачу вогнепальної зброї, спеціальних засобів самооборони, боєприпасів і вибухівки, що зберігаються у них незаконно, будуть звільнені від кримінальної і адміністративної відповідальності.

Більше того, якщо громадянин у зазначений термін здасть в органи внутрішніх справ мисливську, вогнепальну, газову, холодну зброю, спецзасоби вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями. Після проведення додаткової перевірки зброї, її технічного стану, оформлення відповідних документів та наявності законодавчих підстав даний громадянин може, за бажанням, зареєструвати їх у свою власність.

З питань здачі незареєстрованої та знайденої зброї, боєприпасів, вибухових речовин (пристроїв)та спецзасобів громадяни можуть звертатись в чергову частину Управління МВС України на Львівській залізниці за адресою: м. Львів, вул. Федьковича 50а, або в чергові кімнати лінійних пунктів міліції на вокзалах, а також за місцем проживання в районні відділи міліції.

Телефони для отримання додаткової інформації: (032) 226-52-02; (032) 226-52-03

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ