Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 1 листопада літні майданчики поза законом

У Львівській мерії нагадують: 1 листопада спливає термін функціонування літніх майданчиків на території міста. До цього часу підприємці повинні добровільно демонтувати конструкції, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

В іншому ж разі об’єкти підлягатимуть примусовому демонтажу, а їхнім власникам загрожуватиме адмінвідповідальність із накладенням штрафу.

Нагадаємо, відкритий літній майданчик – це стаціонарний або тимчасовий пункт ресторанного бізнесу, який розташовують біля стаціонарного закладу (ресторану, бару, кафе, їдальні) або ж і без прив’язки до нього в теплий сезон року – з 1 квітня до 1 листопада. Якщо суб’єкти підприємницької діяльності не демонтують свої літні майданчики до 1 листопада, то ці об’єкти підлягають примусовому демонтажу, який здійснюватимуть районні адміністрації міста із відшкодуванням власниками відповідних витрат. Також порушникам загрожуватиме штраф у розмірі 850-1700 грн.

Відзначимо, що у Львівській міській раді існує комісія з видачі дозволів на встановлення літніх майданчиків. Основною умовою отримання дозволу є дотримання архітектурно-художніх вимог, встановлених комісією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ