Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 5 червня на польсько-українському кордоні запрацює спільний контроль – на боці Польщі

З 5 червня почне діяти тичасова процедура спільного контролю на польсько-українському кордоні – на території Республіки Польщі. Таким чином прикордонники планують скоротити час перебування туристів та вболівальників на кордоні. Про це сьогодні, 31 травня, заявив начальник Західного pегіонального управління Державної прикордонної служби України Артур Горбенко.

Він зазначив, що для цього вже підготовлена вся інфраструктура, проведені відповідні тренінги персоналу.

За його словами, у Західному регіональному управлінні визначили 10 основних пунктів пропускуЗокрема, 7 - на автошляхах, 2 – для залізничного сполучення та 1–для авіаційного.

Також, з його слів, задля економії часу у аеропортах запровадять систему попередньогоінформаційного повідомлення.

«Це означає, що завчасно авіакомпанії надсилають інформацію про групу туристів.

Коли туристи прибувають в аеропорт, інспектори прикордонної служби перевірятимуть паспорт особи і кількість пасажирів»–сказав він.

«За два дні до матчуі після прикордонні служби працюватимуть в режим підвищеної готовності»,– зазначив головнокомандуючий Західно оперативного командування.

Окрім того, Артур Горбенко наголосив, що у Західне pегіональне управління прикордонної служби повністю готове до Євро-2012 і забезпечене всіма необхідними технічними засобами для оформлення людей на митних постах.

Увесь комплекс заходів з підготовки до Євро-2012, які було покладено на наше управління, виконано в повному обсязі. Хочу наголосити, що регіональне управління та структурні підрозділи повністю готові до виконання обов’язків по забезпеченню пропуску громадян, уболівальників, транспортних засобів під час проведення Євро-2012», – наголосивАртур Горбенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ