Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З мешканців Перемишля на Львівщині деруть за воду «три шкури»

Депутат Львівської обласної ради від УНП Михайло Бакай переконаний, що жителів міста Перемишляни змушують переплачувати за неякісно надані послуги з водопостачання та водовідведення. Відповідний депутатський запит щодо перевірки діяльності МКП “Перемишляниводоканал” було підтримано на сесії ЛОР вчора, 24 листопада, – повідомила прес-служба ЛОО Української Народної Партії.

 

“До мене звернулися жителі міста Перемишляни, які скаржаться на проблеми з водопостачанням та водовідведенням. Вода в оселі перемишлянців подається без достатнього тиску та з перебоями. Відсутній чіткий графік її подачі. Згідно висновку перевірки КРУ, очисні споруди практично не працюють. Відсутні договори зі споживачами”, -- розповів Михайло Бакай.

 

При цьому він зауважив, що за МКП “Перемишляниводоканал” рахується великий штат працівників, більша половина з яких практично не працює. В той час як заробітна плата їм нараховується.

 

“Таким чином тарифи на водопостачання та водовідведення є завищеними, без економічного обґрунтування”, -- наголосив депутат.

 

Врахувавши скарги мешканців, депутат звертається до Прокурора Львівської області Олексія Баганця та голови Львівського обласного територіального відділення АМКУ Ігора Коломійця з проханням перевірити наведені факти. У разі виявлення порушень – винних притягнути до відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ