Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

З метою економії коштів в умовах кризи депутати пропонують на 20 % скоротити чиновницький апарат львівської мерії

Депутати Львівської міської ради звернулися до міського голови з проханням оптимізувати діяльність виконавчих органів та переглянути фінансові видатки Львівської міської ради у зв’язку з фінансово-економічною кризою, в якій перебуває держава. Дане звернення на сесії Львівської міської ради зачитав голова бюджетної комісії ЛМР Андрій Стецьків.

Він зазначив, що депутати пропонують, аби до прийняття бюджету на 2009 рік виконком подав на засідання Львівської міської ради нову структуру виконавчих органів, оптимізувавши їх діяльність та скоротивши чисельність чиновницького апарату на 20 %.

Окрім того, депутатський корпус пропонує реорганізувати або ліквідувати комунальні підприємства, котрі не ефективно задовольняють потреби громади міста та перебувають у збитковому стані, потребуючи постійних дотацій з міського бюджету.

Депутати закликають виконавчі органи та міського голову переглянути усі видатки Львівської міської ради з метою економії коштів та планують утриматися від зайвих видатків, скоротити кількість різного роду заходів, котрі за власні кошти організовує Львівська міська рада, зменшити видатки на відрядження, зокрема за кордон, скоротити транспортні видатки виконавчого комітету, зменшивши видатки на закупівлю оргтехніки та поточні ремонти, які не є обов’язковими. «Вважаю, що слід вести відповідні зімни до бюджету в частині бюджету розвитку, враховуючи, що він не виконується. Йдеться про обов’язкове фінансування боргових зобов’язань та консервацію об’єктів, які не несуть господарського та економічного ефекту для міста», -- йдеться у зверненні.

Депутати Львівської міської ради доручають міському голові та виконавчим органам розробити відповідні проекти ухвал щодо цьогорічних антикризових заходів та підготувати принципи формування бюджету та господарської діяльності ЛМР в умовах економічної кризи на 2009 рік, а для цього розробити відповідні антикризові заходи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ