Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

З пістолетом та рушницею на розмову із сусідом - конфлікт у Львові

Цієї ночі, 29 липня, у Львові патрульні отримали виклик на вулицю Кременецьку, де між сусідами спалахнув конфлікт. Коли інспектори прибули на вказану вулицю вони побачили чоловіка, який тримав в правій руці предмет схожий на пістолет, а в лівій - схожий на рушницю. Про це повідомила патрульна поліція Львова.

На поясі в особи висів пояс-патронташ. Патрульні звернулись до чоловіка з вимогою негайно опустити зброю, проте він не відреагував. Один з офіцерів почав відвертати увагу особи, а інший тим часом підійшов ближче та застосував до чоловіка фізичну силу. Особу затримали та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. 

Слідчі встановили, що зброя була заряджена, а запобіжники зняті. Під час огляду зброї чоловік намагався втекти, проте патрульні не дали йому цього зробити. 44-річного мешканця Львова доставили до Франківського відділу поліції де вже встановили, що чоловік має дозвіл на зброю - ПМР ХК та рушницю мисливську ТОЗ 34Е. Причини такої поведінки особи невідомі. Справою займаються слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ